Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Ruime, zonnige middenwoning met grote garage;
 • Om naar eigen wens te moderniseren en eventueel uit te bouwen;
 • In een kindvriendelijke wijk met speelvoorzieningen en basisscholen binnen handbereik;
 • 3 slaapkamers en zolderverdieping met mogelijkheid voor een extra kamer.

Deze ruime middenwoning met grote garage ligt in een leuke woonwijk in Leersum Zuid, vlakbij de uitgestrekte weilanden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin bij de hand en basisscholen en kinderopvang zijn om de hoek. De uitgestrekte landerijen liggen in de directe omgeving en ook de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en het gezellige centrum met voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te vinden

De woning dient opgeknapt te worden: het huis verkeert nog in de vrijwel originele staat  van het bouwjaar 1972. Er zijn voldoende mogelijkheden om het huis naar wens uit te bouwen en te moderniseren tot een fijne gezinswoning. In de besloten achtertuin staat een stenen berging en erachter een garage van maar liefst 50 m2.

Begane grond: 
via het pad door de voortuin bereiken we de entree van de woning. Binnen komen we in een hal met toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken.  
De woonkamer is circa 30 m2 groot en licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Er is direct toegang tot de achtertuin. Ernaast ligt een aparte keuken, welke nu bereikbaar is via de hal. Het is goed mogelijk om de keuken bij de kamer te betrekken. Ook zou er bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde kunnen worden geplaatst, waardoor een heerlijk  ruime en lichte leefruimte ontstaat.

Eerste verdieping:
via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Hier vinden we een overloop die toegang geeft tot de badkamer en de drie slaapkamers. Aan de voorzijde ligt een slaapkamer van ruim 12 m2 met een balkon. Aan de achterzijde ligt de grootste slaapkamer van bijna 14 m2 met daarnaast een kleinere kamer van circa 7 m2.

Badkamer:
de badkamer heeft een oppervlakte van ruim 5 m2 en is voorzien van een douche, een tweede toilet en een wastafel. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: 
de tweede verdieping is ook bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping is opgedeeld in een voorzolder en (slaap)kamer. Hier zijn twee grote dakramen aangebracht voor extra daglicht. Met een dakkapel zou hier een riante slaapkamer of zelfs twee kamers kunnen worden gerealiseerd.  Op de voorzolder is de CV-ketel (Nefit 2009) gesitueerd.

Buitenruimte: 
voor de woning ligt een diepe voortuin en aan de achterkant ligt een besloten tuin met een stenen berging. De tuin is achterom bereikbaar en via dit pad is ook de garage toegankelijk. Deze is maar liefst 50 m2. Meer dan voldoende ruimte voor opslag of een ruimte vragende hobby.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 2156
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: CV Ketel (Nefit2009)
Warm water: Boiler (huur)
 • Inhoud:381 m³
 • Kavelgrootte:146 m²
 • Woonoppervlakte:113 m²
 • Bouwjaar:1972
 • Aantal kamers:5
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 269.000,- k.k.