Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

Bent u op zoek naar rust, ruimte en groen? Wilt u gelijkvloers kunnen wonen? En voldoende ruimte hebben voor uw logees? Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Leersum zullen onder andere 10 levensbestendige woningen worden gebouwd. Gelegen aan de Scherpenzeelseweg, omgeven door het van het bos, op een steenworp afstand van het bosbad.

Boschhuis Senior

Ogenschijnlijk één vrijstaande villa. Typisch de signatuur van HilberinkBosch Architecten want zij houden niet van de symmetrische standaard. Deze robuuste villa bestaat uit twee woningen waarbij het volledige woonprogramma op de begane vloer is uitgewerkt. Senior of junior, deze woning is geschikt voor alle kleine huishoudens en is daarmee op en top levensloopbestendig. Op de verdieping zijn twee kamers die geschikt zijn voor hobby’s en slapen, er is zelfs een optie mogelijk voor een tweede badruimte. Welk BoschHuis senior u ook kiest, u kiest voor modern en comfortabel wonen.

De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic uit Houten hebben we een fraaie keukenopstelling voor u geselecteerd. Een keuken die gezien mag worden. Wilt u variatie aanbrengen in de grootte, de plek of de kleur? In de showroom in Houten kunt u volop inspiratie opdoen. Wilt u volledige vrijheid in de keuze van uw keuken dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor optimale vrijheid. U kunt kiezen voor een basispakket waarin u met materialen van Sphinx en Grohe verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Bij de door ons geselecteerde leverancier kunt u het pakket aanpassen en/of opwaarderen naar uw persoonlijke wensen. Ook is het mogelijk om de sanitaire voorzieningen geheel in eigen beheer uit te laten voeren.

 

 

Meer informatie