Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

Bent u op zoek naar ruimte voor uw hele gezin, en dat in een prachtige groene omgeving? Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Leersum zullen onder andere 8 robuuste familiewoningen worden gebouwd. Gelegen aan de Scherpenzeelseweg, omgeven door het van het bos, op een steenworp afstand van het bosbad.

BoschHuis family

Dit huis doet haar naam eer aan. Een echte familiewoning waar ruimte is voor alle gezinsleden. Te beginnen met een underdrive voor twee auto’s en een ruime berging. Een living op de eerste woonvloer van circa 70 m2. Vanuit het woongedeelte aan de voorzijde kijkt u ruim weg over het plangebied, vanuit de keuken loopt u zó de achtertuin in, tijd om te barbecueën! En afhankelijk van het type zijn drie of vier slaapkamers op de tweede verdieping, daar is ook de badkamer te vinden. Wilt u nog meer ruimte dan is er een optie voor een vierde verdieping. Een atypische en asymmetrische tweekapper. Welke zijde u ook kiest, u kiest voor een echt BoschHuis family.

De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic uit Houten hebben we een fraaie keukenopstelling voor u geselecteerd. Een keuken die gezien mag worden. Wilt u variatie aanbrengen in de grootte, de plek of de kleur? In de showroom in Houten kunt u volop inspiratie opdoen. Wilt u volledige vrijheid in de keuze van uw keuken dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor optimale vrijheid. U kunt kiezen voor een basispakket waarin u met materialen van Sphinx en Grohe verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Bij de door ons geselecteerde leverancier kunt u het pakket aanpassen en/of opwaarderen naar uw persoonlijke wensen. Ook is het mogelijk om de sanitaire voorzieningen geheel in eigen beheer uit te laten voeren.

 

Meer informatie