Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Vrijstaande bungalow op ruim perceel met veel privacy;
 • Mooie ligging dichtbij de bossen, in lommerrijke omgeving;
 • Woonkamer met gashaard en aparte keuken;
 • Riante slaapkamer (eventueel op te splitsen) en badkamer op begane grond;
 • Ruime bergzolder;
 • Vrijstaande garage met elektrisch bedienbare deur;
 • Verdient het om gemoderniseerd te worden.

Deze vrijstaande bungalow met een heerlijke tuin rondom, ligt aan een mooie lommerrijke laan in Leersum-Noord. U wandelt zo de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in. In de tuin geniet u van de rust en het groen en hoort u de vogels. In de brede laan staan diverse vrijstaande en geschakelde woningen op royale percelen. De belangrijkste voorzieningen, zoals winkels en het gezellige kerkplein van Leersum zijn eveneens op een korte afstand gelegen. De woning biedt u de mogelijkheid om volledig gelijkvloers te wonen; er is een ruime woonkamer en een aparte keuken. Er is een ruime slaapkamer, die gemakkelijk in twee ruimtes te splitsen is en een badkamer. Daarnaast is er een extra hobby- of logeerruimte.  Bergruimte is er voldoende op de zolder en de auto parkeert u in de vrijstaande garage of op de oprit. De woning is omstreeks 1956 gebouwd en netjes onderhouden. Recent zijn nog een aantal kozijnen vervangen door kunststof en enkele jaren geleden is de badkamer gerenoveerd.

Een charmant huis in een prachtige omgeving, dat het verdient gemoderniseerd te worden.

Entree: de entree is gesitueerd in het midden van de woning. We komen in een zeer ruime hal, die toegang biedt tot alle ruimtes.

Woonkamer: de woonkamer is ca. 35 m2groot. Aan drie zijden zijn ramen, die u vrij zicht geven op de tuin en het groen in de omgeving. In de zithoek is een gezellige gashaard en op de vloer ligt parket.

Keuken: naast de woonkamer ligt de aparte keuken van circa 7 m2. Aan een zijde is de rechte opstelling voorzien van een kookplaat met afzuigkap, oven en een vaatwasser. Aan de andere zijde bevindt zich onder andere de aansluiting voor de wasmachine en de koelkast. Vanuit de keuken is toegang tot het overdekte terras en de achtertuin.

Slaapkamers: aan de andere kant van de woning ligt een riante slaapkamer van ruim 28 m2. Deze kamer bestond voorheen uit twee kamers en kan eenvoudig weer gesplitst worden. In het gedeelte van de kamer aan de achterzijde is een deur die direct toegang biedt tot de tuin. Aan de voorzijde is toegang tot de badkamer. Hier is ook een inbouwkast.

Badkamer: de badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met bergmeubel.

 Hobby-/logeerruimte: tussen de slaapkamer en de keuken ligt een kamer van circa 6 m2. Deze kan goed fungeren als hobbyruimte, logeerruimte of bijkeuken. In deze kamer is een luik met vlizotrap naar de bergzolder aanwezig. Op deze, deels bevloerde zolder, is de CV-ketel (huur) gesitueerd.

Buitenruimte: rondom de woning ligt een heerlijk groene tuin, met bomen, diverse borders, gazons en volwassen planten. Direct aan de woning is een ruim, deels overdekt terras, gelegen op het westen. In de tuin is een verder een houten tuinhuisje voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinspullen. Naast de woning is via de oprit de garage bereikbaar, die voorzien is van een elektrisch bedienbare deur en een bergvliering.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie C nummer 1669
Isolatie: dubbel glas
Verwarming: CV Ketel (huur)
 • Inhoud:476 m³
 • Kavelgrootte:758 m²
 • Woonoppervlakte:97 m²
 • Bouwjaar:1956
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 550.000,- k.k.