Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Ruime middenwoning op een bijzondere locatie; 
 • Vrij uitzicht over de weilanden;
 • Uitgebouwde lichte woonkamer met openslaande deuren;
 • Heerlijke tuin op het zuiden;
 • 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer;
 • Gelegen aan een doodlopende rustige weg.

Deze uitgebouwde middenwoning ligt op een wel heel fraaie plek: vanuit uw woonkamer en de op het zuiden gerichte tuin heeft u vrij uitzicht over de weilanden aan de zuidkant van Leersum. U geniet van de grazende paarden en u wandelt in korte tijd richting het landgoed “Parc Broekhuizen”. Maar ook de overige voorzieningen van Leersum, waaronder basisscholen, kinderopvang en het winkelcentrum zijn op korte afstand te vinden.

Het huis is aan de achterzijde uitgebouwd en via de openslaande deuren loopt u zo de zonnige achtertuin in. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt de mogelijkheid een vierde slaapkamer te realiseren. Een fijne gezinswoning op een bijzonder fraaie locatie.

Deze ruime middenwoning ligt in een geliefde, rustige buurt met veel groen aan de zuidrand van Leersum met direct uitzicht op de uitgestrekte weilanden. De Postweg is een doodlopende weg. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een oprit, waar u uw auto kunt parkeren en een stenen berging. Het huis is gebouwd in 1987 en in 2007 aan de achterzijde uitgebouwd. 

Entree: de entree bevindt zich aan de voorkant van de woning. We komen in een kleine hal met garderobe, de meterkast en toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: de zonnige woonkamer is heerlijk licht en ruim met een oppervlakte van circa 35 m2. De uitbouw is voorzien van een grote raampartij met openslaande deuren richting de tuin. Zo heeft u vrij zicht op uw tuin en de weilanden aan de overkant van de weg. De vloer is voorzien van parket en voor de ramen is elektrische zonwering aanwezig.

Keuken: de half open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Deze is ook fijn licht door het grote raam. In de keuken is een gasfornuis met oven aanwezig, een magnetron, een koelkast en een vriezer. Er is tevens een praktische ingebouwde provisiekast.

Eerste verdieping: tussen de keuken en de woonkamer is een tweede hal, waarin zich de toiletruimte bevindt en de trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer van circa 13 m2. Via de grote raampartij in de dakkapel, kijkt u ook hier weer vrij uit over de weilanden. Ernaast ligt een kleinre slaapkamer van circa 6,5 m2 met een dakraam. De derde slaapkamer aan de voorzijde van het huis is circa 9 m2 groot.

Badkamer: de badkamer is ruim 5 m2 groot. Er is een douche, een wastafel met bergmeubel en een tweede toilet. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine en droger. Door deze eventueel naar de zolderverdieping te verplaatsen, heeft u in de badkamer meer ruimte voor bijvoorbeeld een bad of een dubbele wastafel.

Tweede verdieping: de tweede verdieping is eveneens te bereiken via een vaste trap. Dit is nu een grote open ruimte en biedt voldoende mogelijkheden om een extra (slaap)kamer te realiseren. Ook is hier de CV-ketel gesitueerd (Junkers 2003). 

Buitenruimte: de heerlijk zonnige achtertuin ligt op het zuiden, u kunt hier de hele dag genieten van de zon. Maar daarnaast geniet u natuurlijk nog het meest van het vrije zicht op de weilanden.  Er is een fijn terras, direct aan de woning en daarnaast zijn mooie volwassen borders. Voor de woning bevindt zich een oprit en een stenen berging.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 3170
Isolatie: volledig geïsoleerd en dubbel glas
Verwarming: CV Ketel Junkers (2003)
 • Inhoud:411 m³
 • Kavelgrootte:156 m²
 • Woonoppervlakte:116 m²
 • Bouwjaar:1987
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 289.000,- k.k.