Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

* Ruim, uitgebouwd hoekhuis met veel praktische ruimte;
* Gezellige woonkamer en ruime keuken;
* Totaal 4 slaap kamers;
* Heerlijke achtertuin met veel zon;
* Prachtig uitzicht over de weilanden;
* Ligging nabij alle voorzieningen en de uitgestrekte bossen.
Deze uitgebouwde hoekwoning ligt op een wel heel fraaie plek: vanuit uw woonkamer en de op het zuiden gerichte tuin heeft u vrij uitzicht over de weilanden aan de zuidkant van Leersum. U geniet van de grazende paarden en u wandelt in korte tijd richting het landgoed “Parc Broekhuizen”. Maar ook de overige voorzieningen van Leersum, waaronder basisscholen, kinderopvang en het winkelcentrum zijn op korte afstand te vinden. De woning is goed onderhouden, energiezuinig en is aan de voor en achterzijde uitgebouwd en biedt veel praktische leefruimte. Het huis biedt een gezellige woonkamer en een ruime keuken. Verder zijn er in totaal 4 slaapkamers.  Aan de achterzijde is ook een fijne veranda aangebouwd. Een  prettig  huis dat verrast door de ruimte in en om het huis en de vrije ligging aan de achterzijde.
Deze ruime, in 2011 uitgebouwde hoekwoning, is gebouwd in 1987, en biedt verrassend veel ruimte. Het gezinshuis is goed onderhouden, geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Ook zijn er 17 zonnepanelen geplaatst.
Entree: 
De uitgebouwde entree ligt aan de voorzijde van het huis. Er is een hal, met garderobe en toegang tot de keuken en woonkamer.
Woonkamer: 
De gezellige en ruime woonkamer van ca. 35 m2 ligt aan de achterzijde van het huis en is voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming. De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen. Verder is er een houtkachel en door de aanwezige openslaande deuren loopt u zo de achtertuin in. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede hal met de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping.
Keuken:
Aan de voorzijde van het huis ligt de ruime hoekkeuken. In de keuken is ook een  praktische provisiekast onder de trap aanwezig. Ook de keuken is plezierig licht door het grote raam boven het aanrecht. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, deels ingebouwd.
Eerste verdieping:
De trap in de tweede hal leidt naar een ruime overloop. Hier vinden we drie slaapkamers, de badkamer en een tweede, separate toiletruimte.
Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers: een ruime kamer van ca. 14 m2 met dakkapel en fraai uitzicht over de weilanden en een kleinere kamer van ca. 6 m2. Aan de voorzijde is er een slaapkamer van ca. 9 m2.
Badkamer:
De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met bergmeubel en een handdoek-radiator.
Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vinden we een fijne voorzolder met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en hier is ook de cv combi-ketel geplaatst (Vaillant 2017). De voorzolder is tevens voorzien van een bergvliering voor extra ruimte. Achter de voorzolder ligt een ruime 4e slaapkamer van ca.12 m2. Er zijn 3 Veluxramen aanwezig zodat de kamer prettig licht is.
 
Buitenruimte: 
De Postweg is een rustige, doodlopende straat. Voor en naast het huis is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Bij de entree is een stenen berging voor handen en naast het huis is een ruime houten berging gerealiseerd. De achtertuin ligt aan de Nieuwe steeg, op het zuiden met een prachtig uitzicht over de tegenover gelegen landerijen. Naast een ruim terras is er ook een fijne veranda aanwezig, zodat een groot deel va het jaar van de tuin genoten kan worden.
Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 3167
Isolatie: volledig geïsoleerd en dubbel glas
Energielabel: A
Zonnepanelen:  17 stuks, eigendom
Verwarming: cv combi-ketel Vaillant 2017
  • Inhoud:425 m³
  • Kavelgrootte:262 m²
  • Woonoppervlakte:115 m²
  • Bouwjaar:1987
  • Aantal kamers:5
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 425.000,- k.k.
  • Status:Verkocht