Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

VERKOCHT

 • Robuuste geschakelde woning met garage;
 • Fraai gelegen aan een groene laan, tegenover de landerijen en boerderijen;
 • Riante lichte woonkamer en aparte keuken;
 • Praktische werkkamer op de begane grond;
 • 3 ruime slaapkamers met eigen balkon;
 • Fijne privacy biedende patio-tuin.

Deze geschakelde, patio-woning met garage, ligt op een fraaie plek aan de meest zuidelijke laan van Leersum. De nieuwe Steeg wordt omzoomd door een rij volwassen eiken aan beide kanten, die de laan ieder jaargetijde een nieuw aanzicht geven. Aan de zuidkant van de weg staat een aantal boerderijen met daarachter de uitgestrekte landerijen. Ook het fraaie Parc Broekhuizen en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij, evenals de belangrijkste voorzieningen van het dorp, zoals winkels, scholen en kinderopvang. Het royale huis biedt een ruime en lichte woonkamer, een aparte keuken en een werkkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn drie fijne slaapkamers, ieder met een eigen balkon, en de badkamer. Achter het huis ligt de voor deze  woningen karakteristieke patio tuin. Een heerlijke plek die veel privacy biedt en waar u kunt genieten van de rust en de zon. Een fijn en robuust huis op een ‘landelijke’ locatie.

Het robuuste huis is in 1972 gebouwd in een strakke, kubusachtige bouwstijl. De woningen zijn op verschillende manieren met elkaar geschakeld en hebben allen de kenmerkende patio-tuin. Voor het huis loopt een voetpad en een brede strook gemeente groen.

De woning is door de jaren heen goed onderhouden; recent is de CV-ketel vervangen, in 2015 zijn de balkons gerenoveerd en in 2013 is er spouwisolatie aangebracht. Ook is overal dubbele glas aanwezig.

Entree: de entree van de woning ligt aan de zijkant en is bereikbaar via de royale oprit, waar u meerdere auto’s kunt parkeren naast het huis. Via de hal is toegang naar de ruime woonkamer en de werkkamer. Ook is er een portaal met ruimte voor de garderobe en de toiletruimte.

Woonkamer: de woonkamer is maar liefst 45 m2 groot, en is heerlijk licht door de grote ramen aan beide kanten van deze ruimte. Naar voren toe kijkt u naar het groen van de omgeving en achter naar uw fraaie tuin. De dubbele openslaande deuren leiden u naar uw tuin. Er is tevens een gezellige open haard. Ook de trap naar de verdieping vindt u in de woonkamer.

Keuken: vanuit de woonkamer is de keuken van ca. 11 m2 bereikbaar. Er is een keukenblok aan beide zijden van de ruimte. Verder is  de keuken voorzien van inbouwapparatuur. In de keuken is ook een praktische bergruimte en er is toegang tot de inpandige garage. In de garage vindt u de aansluitingen voor de wasmachine. Ook kunt u vanuit de keuken naar de tuin.

Werkkamer: direct naast de entree van het huis ligt een fijne werkkamer. Deze is ruim 8 m2 groot en er is fraai zicht naar buiten.

Verdieping: via de bordestrap in de woonkamer is de verdieping bereikbaar. De lange lichte overloop met veel kastruimte leidt langs de drie ruime slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen balkon. Er zijn twee slaapkamers van ruim 12 m2 en een slaapkamer van ongeveer 14 m2.

Op de overloop is tevens een bergkast met daarin de CV ketel (nefit 2019).

Badkamer: de badkamer is ongeveer 5 m2 groot en heeft een inloopdouche, een grote wastafel met bergmeubel en toilet.

Buitenruimte: naast het huis is een grote oprit met parkeerruimte voor meerdere auto’s. De garage is toegankelijk middels de openslaande deuren. Aan de tuinkant zijn ook openslaande deuren, waardoor u gemakkelijk met uw tuinspullen door de garage naar de tuin kunt.

De patio-tuin biedt u veel privacy. Er is een royaal terras met borders eromheen. Een heerlijke plek om te genieten van de rust.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 2381
Isolatie: Spouwisolatie, geheel dubbel glas
Verwarming: CV Ketel Nefit (2019)
Definitief energielabel:  C
 • Inhoud:548 m³
 • Kavelgrootte:293 m²
 • Woonoppervlakte:139 m²
 • Bouwjaar:1972
 • Aantal kamers:5
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 475.000,- k.k.