Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

VERKOCHT

 • een uitermate royaal gezinshuis op een fraaie locatie; 
 • gezellige woonkamer en aparte leefkeuken;
 • 5 slaapkamers;
 • ruime garage met brede oprit voor meerdere auto’s;
 • besloten achtertuin met overkapping.

Deze verrassend ruime half vrijstaande woning met garage is bijzonder mooi gelegen aan een parallelweg evenwijdig aan de Nieuwe Steeg, de zuidelijkste laan van de bebouwde kom van Leersum. Er is een prachtig en vrij zicht op de tegenoverliggende landerijen. Van hieruit bent u na een korte wandeling op landgoed ‘Broekhuizen’ of fietst u het buitengebied in. Daarnaast zijn er scholen, kinderopvang en sport faciliteiten op loopafstand gelegen. Vlakbij de woning is ligt een speeltuintje.

Het huis is naar achteren uitgebouwd, waardoor en een ruime leefkeuken is ontstaan. Aan de voorkant is een fijne woonkamer met een gezellige gashaard. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en op de tweede verdieping nog eens twee slaapkamers. In de besloten achtertuin is een heerlijke veranda. Een aantrekkelijke en ruime woning voor gezinnen met een wens naar veel praktische leefruimte op een bijzonder fraaie locatie.

De woning is gebouwd in 1995 en in de loop der tijd vergroot met onder andere twee dakkapellen (2002) en een uitbouw aan de achterzijde (2011). Ook is er een veranda aangebouwd (2015) en in 2018 is het garagedak vernieuwd. Het huis is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Entree: via de brede oprit met ruimte voor meerdere auto’s de entree aan de zijkant van de woning bereikbaar. Hier komen we in een ruime hal met garderobe, meterkast en open spiltrap naar de eerste verdieping. Verder is er toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en de keuken. 

Woonkamer: de L-vormige woonkamer van circa 37 m2 ligt aan de voorzijde van het huis. Hier heeft u het ruime en fraaie zicht op de boerderijen en landerijen tegenover de woning. Er is een  gezellige gashaard. De vloer is voorzien van PVC en er is een praktische inbouwkast.

Keuken: door de uitbouw aan de achterkant van het huis is een heerlijke grote leefkeuken ontstaan van ongeveer 22 m2. De vloer is voorzien van plavuizen met comfortabele vloerverwarming. De openslaande deuren leiden u naar de veranda die direct aan het huis is gebouwd. In de keuken vinden we een inductie kookplaat een oven, een magnetron, een koelkast en een vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een hardstenen blad.

Eerste verdieping: via de open hardhouten trap in de hal komen we op een royale overloop. Deze geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een dakterras. De grootste slaapkamer aan de voorkant van het huis is ongeveer 14 m2 en voorzien van twee inbouwkasten. Ernaast ligt een slaapkamer van circa 11 m2, waar eveneens een inbouwkast aanwezig is. De slaapkamer aan de achterkant van het huis is ongeveer 10 m2 groot. Hier is bergruimte aanwezig achter de schotten onder de schuine kap.

Naast deze slaapkamers is op de uitbouw van de keuken een dakterras.

Badkamer: de badkamer is circa 7 m2 groot en voorzien van een bad, een douche, een wastafel en een tweede toilet. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: de tweede verdieping is bereikbaar via de open trap. Aan beide zijden van deze verdieping is een dakkapel aangebracht, waardoor er 2 slaapkamers zijn gecreëerd. Beide slaapkamers zijn ongeveer 9 m2, voorzien van een inbouwkast en rolluiken voor de ramen. Op de voorzolder is een bergkast, waarin zich de CV-ketel (Nefit 2012) bevindt.

Buitenruimte: aan de voorkant van het huis is een brede groenstrook en een parallelweg voor de aanwonenden van dit stukje Nieuwe Steeg. Hierdoor ligt de woning wat verder van de weg. Voor het huis is een diepe voortuin en een brede oprit waar meerdere auto’s kunnen staan. De garage is in spouw gebouwd en is ongeveer 20 m m2 groot. Het dak ervan is in 2018 nog vernieuwd.

Achter het huis ligt een besloten tuin, met een fijne overkapping en een houten tuinhuis. Deze is in 2018 geplaatst.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 3519
Isolatie: volledig geïsoleerd en dubbel glas
Verwarming: CV Ketel (Nefit 2012)
 • Inhoud:612 m³
 • Kavelgrootte:350 m²
 • Woonoppervlakte:162 m²
 • Bouwjaar:1995
 • Aantal kamers:6
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 485.000,- k.k.