Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

VERKOCHT 
Mooi starters-appartement met balkon op het zuiden;
Goede staat van onderhoud;
Rustige ligging in de natuur;
Ruime berging met elektra.

Dit goed verzorgde twee kamerappartement ligt aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex en is goed onderhouden. Het beschikt over een gezellige woonkamer met zuid-gericht balkon, met vrij zicht op het groen in de omgeving. Een mooi starters-appartement voor een één- of tweepersoonshuishouden.

Het kleinschalige complex waarvan het appartement deel uit maakt bestaat uit drie verdiepingen en ligt op een van de mooiste plekken van Leersum, aan de rand van het dorp, letterlijk tegen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Ook de tennisbanen en het openlucht bosbad zij op een steenworpafstand te vinden. Daarnaast zijn de overige voorzieningen zoals sport faciliteiten en het winkelcentrum niet ver weg.

Het appartement is gebouwd in 1958 en goed onderhouden. Het appartement is voorzien van dubbel glas. Op de begane zijn de bergingen gesitueerd.

Entree: de entree van het complex bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het complex. Achter de voordeur komen we in een hal die toegang geeft tot alle vertrekken.

Woonkamer: de gezellige woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is ca. 16 m2 groot en is voorzien van laminaat. De gevelkachel zorgt voor de warmte. Vanuit de woonkamer komen we direct via openslaande deuren op het zuidelijk gerichte balkon, met fraai zicht op het groen in de omgeving.

Keuken: de open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis met afzuigkap, een koelkast en een vriezer. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine en de boiler (huur) voor warm water aanwezig.

Slaapkamer: de slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde en is circa 8 m2. Er is een inbouwkast aanwezig.

Badkamer: naast de slaapkamer is de geheel betegelde doucheruimte gesitueerd. Tegenover de badkamer bevindt zich het toilet. Beiden zijn in 2015 vernieuwd.

Buitenruimte: het appartementencomplex ligt verscholen in de natuur, letterlijk op de Utrechtse Heuvelrug. Rondom het complex is er gemeenschappelijke tuin en aan de voorzijde is er een ruim parkeerterrein. Het appartement beschikt over een fijn balkon op het zuiden met heerlijk vrij zicht op het omliggende groen.
Op de begane grond van het gebouw is de bijbehorende berging van circa 6 m2 gelegen.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie C nummer 2514 A7
Isolatie: voorzien van dubbel glas
Verwarming: Gevelkachel en boiler (huur)
Servicekosten: € 155,- per maand
Definitief energielabel:  E
  • Inhoud:135 m³
  • Woonoppervlakte:35 m²
  • Bouwjaar:1958
  • Aantal kamers:2
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 150.000,- k.k.