Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

  • te huur van 1 april 2020 tot en met 15 juli 2020
  • Leuk twee kamer appartement met eigen tuin
  • Fraaie ligging in de natuur

Dit leuke twee kamerappartement aan de rand van de bossen ligt op de hoek van het complex op de begane grond. Achter en naast de woning ligt een royale tuin, op het zuiden met zicht op het groen in de omgeving. In het appartement is een open keuken, knusse woonkamer en een slaapkamer. Uiteraard is er tevens een berging beschikbaar.

Het kleinschalige complex waarvan het appartement deel uit maakt bestaat uit drie verdiepingen en ligt op een van de mooiste plekken van Leersum, aan de rand van het dorp, letterlijk tegen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Ook de tennisbanen en het openlucht bosbad zij op een steenworpafstand te vinden. Daarnaast zijn de overige voorzieningen zoals sport faciliteiten en het winkelcentrum niet ver weg. Het appartementencomplex is gebouwd in 1958.

Het appartement is voorzien van cv en van dubbel glas. Op de begane grond zijn in een gedeelte van het complex bergingen gesitueerd. Bij het appartement hoort ook een aparte berging van circa 8 m2.

Entree: de entree van het appartement bevindt zich aan de voorzijde van het complex. Achter de voordeur komen we in de keuken, die overgaat in de tuingerichte woonkamer.

Woonkamer: de gezellige woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is ca. 16 m2 groot en heeft een extra raam in de zijkant. Op de vloer ligt laminaat. Vanuit de woonkamer komen we via openslaande deuren in de zuidelijk gerichte achtertuin, met fraai zicht op het groen in de omgeving. In de woonkamer is een inbouwkast, met daarin de CV-ketel.

Keuken: de open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een 2 pits gasfornuis met een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. Verder is er plaats voor de wasmachine. Op de vloer liggen hier plavuizen.

Slaapkamer: de slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde en is circa 9 m2. De vloer is hier voorzien van laminaat.

Badkamer: Tussen de slaapkamer en de woonkamer is de doucheruimte gesitueerd. Daartegenover is het toilet.

Buitenruimte: Het appartement beschikt over een riante tuin, zowel aan de achterkant als aan de zijkant. Deze ligt op het zuiden en beschikt over een ruim terras, met aansluitend de bosachtige omgeving.

 

Bijzonderheden:

– huur: 950,- per maand exclusief gas, water en licht, inclusief servicekosten
– huurperiode: 1 april 2020 tot en met 15 juli 2020
– niet roken
– huisdieren niet toegestaan

  • Inhoud:140 m³
  • Woonoppervlakte:37 m²
  • Bouwjaar:1958
  • Aantal kamers:2
  • Aanvaarding:per 1 april 2020
  • Vraagprijs:€ 950,- per maand