Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Vrijstaande woning op een fantastisch mooie plek in lommerrijke omgeving;
 • Verdient het om gemoderniseerd te worden;
 • Veel leefruimte in en om de woning;
 • De bossen van de Utrechtse Heuvelrug liggen op een steenworp afstand.

Deze vrijstaande woning met garage is prachtig gelegen aan een van de groenste lanen van Leersum. Om u heen ziet u de wisselende kleuren van de seizoenen en hoort u de vogels. De lommerijke wijk is ruim opgezet met veel vrijstaande woningen op ruime percelen. Via de fraaie Lomboklaan loopt u binnen enkele minuten de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in. Hier kunt u urenlang wandelen, fietsen of paardrijden. Ook de overige voorzieningen van Leersum, zoals winkels, basisscholen en kinderopvang zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

De woning  is gebouwd in 1961 en biedt meer dan voldoende uitbreidings- en moderniseringsmogelijkheden, zodat u er uw eigen thuis van kunt maken.De woning heeft een riante uitgebouwde woonkamer, een grote separate keuken en een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. Een woning met veel mogelijkheden, op een prachtige, rustige en een lommerrijke locatie.

Het perceel waar de woning op staat maakt onderdeel uit van een groter geheel. Op zowel het achterste gedeelte als naast de woning zal te zijner tijd gebouwd gaan worden. Bij deze woning behoort een perceel van circa 560 m2, ongeveer 28 meter diep en 20 meter breed.

Entree: de entree van de woning is gelegen aan de voorzijde. Via een voorportaal komen we in een ruime hal met vide. De hal biedt toegang tot alle ruimtes op de begane grond en er is een mooie trap naar de verdieping.

Woonkamer: door een uitbouw aan de achterzijde, die in 1973 heeft plaatsgevonden, is een riante woonkamer ontstaan van maar liefst 55 m2. Aan de voorzijde is een gezellige zithoek met een haard. Aan de achterzijde is meer dan voldoende ruimte voor een eethoek en extra zit- of werkhoek. Er is hiervandaan direct toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren.

 Keuken: de separate keuken is eveneens vergroot door de uitbouw en meet circa 17 m2. Er is een eenvoudig keukenblok en er is direct toegang tot de tuin. Vanuit de keuken is eveneens een grote provisiekelder met stahoogte bereikbaar. Deze bestaat uit twee ruimtes van respectievelijk 14 m2en 9 m2.

Slaap- en badkamer begane grond:  op de begane grond is tevens een slaapkamer aanwezig van circa 11 m2, voorzien van inbouwkasten. Daartegenover ligt een badkamer, met daarin een bad en een wastafel. Er is een aparte toiletruimte.

Eerste verdieping: via de trap in de hal komen we op een ruime vide met fraaie glas- in loodramen. Aan beide zijden is een slaapkamer gelegen. Beiden zijn voorzien van inbouwkasten en meten respectievelijk circa 10 m2en 12 m2.

Buitenruimte: voor de woning ligt een brede groenstrook, gevolgd door ruime voortuin. Aan de achterkant van de woning is een oostelijk gesitueerde tuin aanwezig, met een ruim terras, volgroeide borders en een gazon. Naast de woning staat een vrijstaande garage van ruim 20 m2.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie C  nummer 3009 (deelperceel)
Isolatie: vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: CV Ketel Bosch HR 2015
 • Inhoud:635 m³
 • Kavelgrootte:560 m²
 • Woonoppervlakte:150 m²
 • Bouwjaar:1961
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 475.000,- k.k.