Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Ruime vrijstaande woning met garage;
 • Fraai aangelegde tuin en privacy biedende tuin rondom;
 • Vlakbij bossen en voorzieningen van Leersum;
 • Royale uitgebouwde woonkamer;
 • 3 fijne slaapkamers;
 • Zolderruimte met mogelijkheid voor een extra kamer.

Deze vrijstaande woning met garage ligt aan een brede laan in Leersum. Hiervandaan wandelt u zo de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in of naar het prachtige Parc Broekhuizen. Ook de voorzieningen van Leersum, zoals scholen, kinderopvang en winkels zijn dichtbij. De woning is aan de achterkant uitgebouwd, waardoor een heerlijk ruime en lichte woonkamer is ontstaan. Daarnaast ligt de separate keuken. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De 2e verdieping biedt veel bergruimte en de mogelijkheid voor een extra kamer. Rondom het huis ligt een royale, fraai aangelegde en goed onderhouden tuin. In de achtertuin zit u heerlijk vrij en is er altijd een plek in de zon te vinden. Het huis ligt wat van de weg af door de aanwezigheid van een groenstrook en het voetpad voor de woning. Dit garandeert een rustige en vrije ligging. De woning is gebouwd in 1975 en is in 2004 aan de achterzijde uitgebouwd. De woning is geheel voorzien van dubbel glas en isolatie. Een fijn woonhuis op een heerlijke plek, met de fraaie bossen en uitgestrekte weilanden in de directe omgeving.

Entree: via de oprit, achter een af te sluiten hek komen we bij de entree van de woning.  De ruime hal, met de trapopgang naar de 1e verdieping, biedt toegang tot het toilet, de meterkast en een praktische provisie-/bergkast. Uiteraard is de royale woonkamer bereikbaar. 

Woonkamer: de woonkamer is door de uitbouw zeer ruim en meet circa 45 m2. Raampartijen aan zowel, de voor-, zij- als achterkant zorgen voor een heerlijk lichte ruimte. Aan de voorkant is een gezellige zithoek met open haard. Aan de achterkant reiken de grote ramen tot op de vloer, waardoor er ruim zicht is op de achtertuin. Ook is hiervandaan via een deur toegang tot de achtertuin. Op de vloer ligt een goed onderhouden eiken parket.

Keuken: naast de woonkamer ligt de separate keuken (2006). In deze lichte keuken is veel bergruimte in de boven- en onder-kasten. Uiteraard is de keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat met afzuigschouw, een koelkast met vriezer, een combi-oven met warmhoudlade/bordenwarmer en een vaatwasmachine. De keuken is afgewerkt met een hardstenen werkblad. Vanuit de keuken kunt u de achtertuin in lopen.

Eerste verdieping: de open trap in de hal leidt naar de eerste verdieping. Hier zijn drie lichte ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is ruim 15 m2 groot en heeft een vaste kastenwand. Ernaast is een slaapkamer van ongeveer 12 m2 en aan de voorkant ligt de derde slaapkamer die ruim 10 m2 groot is. 

Badkamer: de badkamer is ruim met een oppervlakte van circa 6 m2.  Er is een royale, vernieuwde douche aanwezig, een wastafel en een tweede toilet. In een aparte ruimte op deze verdieping staat de wasmachine. Ook is hier een trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping: de tweede verdieping heeft een hoogte van ca. twee meter, maar biedt meer dan voldoende bergruimte of ruimte voor een hobby. Een groot dakvenster zorgt voor extra daglicht. Door het plaatsen van een dakkapel is hier een fijne extra slaapkamer te maken.

Buitenruimte: rondom het huis ligt een fraai aangelegde tuin. Daarbij biedt de tuin rust en privacy. Er zijn meerdere terrassen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Ook is er is een groot gazon omzoomd door borders met volwassen beplanting. In het tuinhuis, voorzien van electra, kunt u bijvoorbeeld het tuingereedschap en de tuinstoelen opbergen.  

Voor het huis is een toegangshek met daarachter een oprit waar u uw auto kunt parkeren.  Naast het huis ligt de garage van 19 m2. De garage is voorzien van elektra, verwarming en water.

Algemeen: Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in éen van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 2579 en nummer 2580
Isolatie: volledig dubbel glas, dak- en spouwisolatie, gedeeltelijk vloerisolatie
Verwarming: CV Ketel (2006)
 • Inhoud:520 m³
 • Kavelgrootte:521 m²
 • Woonoppervlakte:147 m²
 • Bouwjaar:1975
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 500.000,- k.k.