Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

* Ruime hoekwoning met royale berging/bijgebouw;
* Fijne ligging aan een ruim opgezette laan, vlakbij voorzieningen van Leersum;
* voorzien van nieuwe voor- en achterpui (kunststof);
* Veel mogelijkheden voor modernisering en uitbreiding;
* Fijne tuin met veel privacy en zon.
Deze fijne hoekwoning met royaal bijgebouw ligt aan een ruime laan in een gewilde woonwijk aan de zuidkant van Leersum. In deze kinderrijke buurt vindt u rust en groen in overvloed. 
U kunt heerlijk wandelen, mountainbiken of paardrijden. Op loop afstand liggen ook een basisschool en een speeltuin. De woning is gebouwd rond 1966 en is sinds die tijd keurig onderhouden, maar het huis verdient het om gemoderniseerd te worden. In 2015 zijn wel de voor- en de achterpui geheel vernieuwd en vervangen door kunststof puien met kunststof kozijnen met HR++ glas en gedeeltelijk rolluiken. In 2012 zijn ook de dakgoten vernieuwd. 
Verder kunt u als nieuwe bewoner het huis naar uw eigen wensen moderniseren en eventueel vergroten. Een fijn gezinshuis op een fijne locatie dicht bij de voorzieningen en de natuur.
Entree: 
de woning is bereikbaar via de voorzijde. We komen binnen in een ruime hal met garderobe, de trap naar boven, het toilet en er is ook een praktische provisiekast met daarin de meterkast. Daarnaast is er toegang tot de woonkamer en de keuken.
Woonkamer: 
de gezellige doorzon-woonkamer is plezierig licht door de grote raampartijen. De ruimte meet ca. 29 m2, en is verder voorzien van een gashaard.
Keuken:
De separate keuken ligt naast de woonkamer aan de achterzijde van het huis. Er is een rechte keukenopstelling met gasfornuis en elektrische oven. Ook is er een aansluiting voor de wasmachine.
Verdieping:
via de trap in de hal is de verdieping bereikbaar, waar vier slaapkamers en een badkamer zijn. Aan de voorkant van het huis liggen 2 slaapkamers van ca. 13 m2 en 6 m2. 
Aan de achterzijde meten de slaapkamers ca. 13 m2 en 7 m2. De twee grote slaapkamers zijn tevens voorzien van een praktische inbouwkast.
Badkamer:
de badkamer bevindt zich tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van een douche en een wastafel. 
Zolderverdieping:
de ruime zolderverdieping is te bereiken via een luik met een schuiftrap. Er zijn twee ruimtes van respectievelijk ca.13 m2 en 7 m2. Er is dus veel bergruimte op deze verdieping. Daarnaast is er een mogelijkheid om een vaste trap en een extra slaapkamer te realiseren. Op de zolder hangt de cv combiketel (Bosch uit 2011).
Buitenruimte: 
Het huis staat op een ruim en zonnig perceel, met aan de voorzijde een fijne voortuin en achter het huis een besloten tuin op het oosten. Er is een groot terras met borders met vaste beplanting.
De tuin wordt aan de achterzijde omsloten door het bijgebouw met aangebouwde garage. Deze ruimte is altijd gebruikt als werkplaats. De totale ruimte is ca. 30 m2.
Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 1766
Isolatie: HR++ dubbel glas
Verwarming en warm water: CV Ketel Bosch combiketel 2011
Energielabel: D
  • Inhoud:390 m³
  • Kavelgrootte:224 m²
  • Woonoppervlakte:92 m²
  • Bouwjaar:1966
  • Aantal kamers:5
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 400.000,- k.k.
  • Status:Te koop