Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Half vrijstaande woning op een prachtige plek in lommerrijke omgeving;
 • Heerlijk ruime achtertuin op het zuiden met een riante garage;
 • Mogelijkheden om te moderniseren en eventueel uit te bouwen tot een fijne woonplek;
 • Bouwtechnisch rapport aanwezig;
 • De bossen van de Utrechtse Heuvelrug liggen op een steenworp afstand.

Dit half-vrijstaande huis staat op een wel héél fraaie locatie: een lommerrijke buurt met de uitgestrekte bossen van het nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug letterlijk om de hoek. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen of gewoon lekker genieten in de royale en vooral zonnige tuin. De voorzieningen van het dorp, zoals basisscholen, het gezellige centrum en sportvoorzieningen zijn ook dichtbij. In deze groene, rustige buurt zijn diverse vrijstaande en twee onder een kapwoningen op ruime percelen gelegen. De woning dient wel opgeknapt te worden: de inrichting dateert van het bouwjaar (1953), dan wel 1972, het jaar waarin de ruime uitbouw is gerealiseerd. Door die uitbouw is een royale woonkamer en een grote keuken ontstaan en op de verdieping zijn 4 slaapkamers. De begane grond is voorzien van dubbel glas en centrale verwarming. Er zijn veel mogelijkheden om het huis geheel naar  eigen inzicht te moderniseren en eventueel nog verder uit te bouwen.Alle ruimtes in dit huis zijn heerlijk licht door de vele raampartijen.  In de tuin is een stenen berging en een grote garage. Een huis om te moderniseren tot een prettig gezinshuis op een fantastische locatie. 

Entree: de entree is aan de voorkant van het huis, in het uitgebouwde gedeelte. We stappen direct de keuken binnen. Wat direct opvalt is de lichte ruimte, door de ramen aan alle zijden. Ernaast ligt de oorspronkelijke hal. Hier vinden we de toiletruimte, de meterkast en een praktische kelderkast onder de trap.

Woonkamer: de woonkamer meet circa 30 m2en is ook weer heerlijk zonnig en licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is een knus zitgedeelte met een elektrische haard en zicht op het groen van de tuin en de mooie omgeving. Aan de achterzijde is ruimte voor de eethoek, met in de hoek een knusse open haard. Een typisch jaren ’50 detail is het doorgeefluik naar de keuken. In de woonkamer is ook een deur naar de zonnige achtertuin.

Keuken: de keuken bevindt zich in de uitbouw en is circa 15 m2. Ruimte genoeg voor het realiseren van een moderne en lichte eetkeuken. Er is een eenvoudig keukenblok en er zijn inbouwkasten, met daarin de CV-ketel (Intergas 2016).

Eerste verdieping: via de trap in de hal komen we op de overloop die toegang geeft tot de slaapkamers en de badkamer. Via het luik op de overloop is een (beperkte) bergzolder bereikbaar.

Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers van respectievelijk 11 m2en 12 m2. Via de grootste slaapkamer is derde slaapkamer van circa 9 m2bereikbaar. Aan de voorkant van het huis ligt een vierde slaapkamer van circa 11 m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. en de kamers boven de uitbouw zijn extra hoog, doordat deze tot in de nok lopen.

Badkamer: de kleine, eenvoudige badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een boiler zorgt voor het warme water.

Buitenruimte: rondom de woning vindt u vooral groen en hoort u de vogeltjes fluiten. Voor de woning ligt een diepe voortuin en ernaast een ruime oprit naar de garage. Aan de achterkant van de woning is een heerlijke tuin op het zuiden. Direct aan de woning ligt een terras. Verder is er een groot gazon en er zijn volwassen borders; een prachtige groene plek.  Aan de zijkant van de tuin staat een berging met aansluitend de ruime garage van circa 37 m2.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie C nummer 1553
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: CV begane grond, verdieping gaskachels
Warm water: boiler
 • Inhoud:388 m³
 • Kavelgrootte:406 m²
 • Woonoppervlakte:109 m²
 • Bouwjaar:1953
 • Aantal kamers:5
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 389.000,- k.k.