Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 

 • een fijn gezinshuis met garage op een kindvriendelijke locatie; 
 • om te moderniseren en in te richten naar uw eigen wens;
 • ruime kavel met brede achtertuin en royale zijtuin;
 • 3 slaapkamers op de verdieping en vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

Deze hoekwoning met garage ligt in een fijne en kindvriendelijke buurt. Om de hoek is een speeltuintje en er zijn twee basisscholen op een steenworp afstand. Ook de overige voorzieningen van Leersum en het multifunctioneel centrum De Binder, met onder andere sportfaciliteiten, bibliotheek, kinderopvang liggen in de buurt. Vanuit het huis is het een korte wandeling naar he fraaie Parc Broekhuizen, of u fietst door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Het huis is netjes onderhouden, maar de inrichting is gedateerd. Er zijn voldoende mogelijkheden om het huis naar uw eigen wens aan te passen. Het huis heeft een lichte woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping heeft een dakkapel en een fijne vierde slaapkamer. Er is een ruime tuin met achterin de vrijstaande garage. Een huis met mogelijkheden op een goede plek voor u en uw gezin.

De woning is gebouwd in 1971, is altijd keurig onderhouden en verkeert nog grotendeels in originele staat. Hierdoor kunt u dit huis geheel naar eigen wensen en inzicht moderniseren. Het huis is voorzien van dubbele beglazing op de begane grond en de spouw is geïsoleerd.

Entree: de entree bevindt zich aan de voorkant van de woning. In de hal is een praktische provisiekast, de meterkast en het toilet. Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de keuken bereikbaar.

Woonkamer: de woonkamer is heerlijk licht door het extra raam in de zijmuur en meet circa 28 m2Aan de voorkant is een zithoek met open haard en de achterzijde ruimte voor de eettafel. 

Keuken: de half open keuken is van de woonkamer afgescheiden door een bargedeelte. Verder is de keuken eenvoudig ingericht met enige inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping: via de trap in de hal is de verdieping te bereiken. Aan de achterkant van het huis ligt de grootste slaapkamer van ongeveer 14 m2. Ernaast ligt een kleinere slaapkamer van circa 8 m2 en aan de voorkant van het huis is nog een slaapkamer van circa 12 m2.

Badkamer: ook de badkamer is in nog vrijwel originele staat, maar de ruimte van ongeveer4 m2 is geschikt om er een moderne, compacte ruimte van te maken. Er is op dit moment een bad, een wastafel en een tweede toilet. Ook is er de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: op de tweede verdieping is aan de achterkant een dakkapel geplaatst, waardoor er naast de voorzolder een extra slaapkamer is ontstaan. Op de voorzolder bevindt zich de CV-installatie (Huur Bosch 2011). De slaapkamer is ongeveer 14 m2 groot. Er is daarnaast veel bergruimte achter de knieschotten.

Buitenruimte: het huis ligt op een ruime brede kavel. De tuin is daardoor royaal en bestaat voor een groot deel uit gazon en wordt van de weg afgeschermd door hagen. Meer dan genoeg mogelijkheden om er fijne terrassen en eventueel speelplekken voor uw kinderen te creëren. Achterin de tuin staat de vrijstaande stenen garage. Deze is via de oprit aan de naastgelegen Weidelaan te bereiken.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 2037 
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas, spouwisolatie 
Verwarming: CV Ketel, huur (Bosch 2011)
 • Inhoud:395 m³
 • Kavelgrootte:253 m²
 • Woonoppervlakte:112 m²
 • Bouwjaar:1971
 • Aantal kamers:5
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 315.000,- k.k.
 • Status:Verkocht