Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Ruime middenwoning met nieuwe keuken, badkamer en toilet;
 • In een kindvriendelijke wijk met speelvoorzieningen vlakbij;
 • Maar liefst 5 slaapkamers;
 • Fijne besloten achtertuin op het zuiden;
 • Mogelijkheid om garage bij te kopen.

Deze ruime middenwoning ligt in een groene rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de noordkant van Amerongen. Speelvoorzieningen, basisschool, kinderopvang maar ook de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn op korte afstand te vinden. Voor de woning ligt een royale strook gemeentegroen, waardoor er een fijne afstand is tot de straat. Achter de woning ligt de fijne tuin op het zuiden. De woning biedt een lichte woonkamer met een gezellige houtkachel. De keuken in de uitbouw is zeer recent vernieuwd. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de (volledig nieuwe) badkamer gelegen. Op de zolderverdieping, met grote dakkapel, zijn twee slaapkamers gerealiseerd. De losse garage achter de woning kan tevens bijgekocht worden. Een ruime gezinswoning op een goede locatie.

Entree: 
de entree van de woning is bereikbaar via het voetpad dat voor de woningen langs loopt. In de hal, met vernieuwde plavuizen tegelvloer, is ruimte voor een garderobe. Het toilet is ook onlangs vernieuwd. Daarnaast vinden we er de trapopgang, een royale provisiekast met de nutsvoorzieningen en toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: 
de woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij aan de voorkant en de grote schuifpui aan de achterzijde. Voor is er een zithoek met ruim zicht op het groen en een gezellige houtkachel. Aan de achterzijde is ruimte voor een royale eethoek en heeft u direct toegang tot de zonnige achtertuin. Voor dit raam is een elektrisch zonnescherm aan-gebracht.

Keuken:
de keuken is gerealiseerd in de uitbouw aan de achterzijde. De geheel vernieuwde keuken biedt veel bergruimte en is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Zo is er een gasfornuis met afzuigskap, een combi-oven, een koelkast en vriezer, een vaatwasser en een close-in boiler voor direct heet water. Vanuit de keuken kunt u direct de achtertuin in lopen.

Eerste verdieping:
via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Hier komen we op een overloop met toegang tot drie slaapkamers en de geheel vernieuwde badkamer. Aan de voorzijde ligt de grootste slaapkamer van circa 12 m2 . Deze heeft een balkon en een inbouwkast.  Aan de achterkant liggen twee slaapkamers voorzien van dubbel glas en rolluiken van respectievelijk circa 11 m2 en 7 m2. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer:
in de vernieuwde badkamer is een ruime inloop (regen) douche aanwezig. Daarnaast is er een wastafel met een fraai bergmeubel en een tweede zwevend toilet. 

Tweede verdieping: 
de grote dakkapel op de tweede verdieping zorgt voor veel ruimte en er zijn maar liefst twee slaapkamers gerealiseerd. Op de voorzolder is ruimte voor de wasmachine en de droger en hier is ook de CV-ketel gesitueerd. 

Buitenruimte: 
voor de woning ligt een royale strook gemeentegroen, waardoor er vrij zicht is vanuit de woning. Voor het huis loopt alleen een voetpad; er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid, evenals een leuk speeltuintje voor de kinderen. De achtertuin ligt op het zuiden, waardoor er lekker van de zon genoten kan worden. De tuin is grotendeels bestraat en heeft door een klein niveauverschil een speels karakter. Achterin de tuin staat een houten berging. De tuin is ook achterom bereikbaar. 

Achter de woning ligt, aan het garagepleintje, een garage van circa 12 m2. met een elektrische deur. Deze garage wordt separaat aangeboden. De prijs hiervan bedraagt  € 20.000,- kosten koper.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Amerongen sectie D nummer 4518
Isolatie: grotendeels dubbel glas
Verwarming: CV Ketel (2013)
Definitief energielabel:  C
 • Inhoud:428 m³
 • Kavelgrootte:141 m²
 • Woonoppervlakte:124 m²
 • Bouwjaar:1972
 • Aantal kamers:6
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 275.000,- k.k.