Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

VERKOCHT

 • Een heerlijk comfortabel penthouse met drie terrassen;
 • Ruim zicht op de fraaie omgeving;
 • 2 (voorheen 3) slaapkamers;
 • twee parkeerplaatsen en berging in souterrain;
 • Mooie parkachtige tuin rondom de appartementen;
 • Gelegen nabij het gezellige centrum van Leersum.

Dit comfortabele, riante penthouse met twee (voorheen) drie slaapkamers heeft maar liefst drie terrassen. Zo kunt u er telkens weer voor kiezen om in de zon of in de schaduw van buiten te genieten, of om uit te kijken richting landgoed Zuylenstein, richting het fraaie voormalige gemeentehuis van Leersum met daarachter de groene Heuvelrug of richting het nabij gelegen winkelcentrum. Het appartement is onderdeel van de kleinschalige ‘Residence de Beukenhof’, bestaande uit twee gebouwen met daaromheen een fraai aangelegde en goed onderhouden parkachtige tuin. Uw appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Leersum en van de bossen. Bij het appartement behoren twee parkeerplaatsen in het souterrain en een eigen berging. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur. Het appartement is uitermate ruim en goed uitgerust. Een comfortabel appartement op een fijne locatie!

Het penthouse ligt op de bovenste/tweede verdieping, en maakt onderdeel uit van een complex van twee gebouwen met ieder 10 appartementen. De appartementen zijn in 2001 gebouwd en zijn volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel HR glas. Er is een gezonde Vereniging van Eigenaren die zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van de gebouwen en de omliggende tuinen. Op het terrein zijn verder voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers.

Entree: Beukenhof 20 is gesitueerd aan de voorzijde van het rechtergebouw, dat wat verder van de doorgaande weg af ligt. Aan de buitenzijde zijn een video intercominstallatie en de postbussen. Bij binnenkomst betreden we een centrale hal met trappenhuis en de lift.

Het appartement ligt op de 2e (tevens bovenste verdieping) van het gebouw. Achter de voordeur ligt een centrale gang die toegang geeft tot alle vertrekken. Tevens is er ruimte voor de garderobe. De gang voert langs de slaapkamers, het toilet en de badkamer naar de ruime woonkamer.

Woonkamer: de woonkamer is circa 47 m2 groot en hier heeft u uitzicht naar alle kanten. Het plafond (met inbouwspots) loopt schuin omhoog in een dakpunt, wat een extra ruimtelijk gevoel geeft. Op de vloer liggen plavuizen met comfortabele vloerverwarming. De indeling, waarbij een van de voormalige slaapkamers bij de woonkamer is betrokken, maakt dat er nog eens extra ruimte is voor meerdere zithoeken en een fijne eetgedeelte. Ook is bijvoorbeeld een werkplek goed mogelijk. 

Er is vanuit de woonkamer toegang tot twee van de drie terrassen. Via de dubbele deuren of de deur aan de oostkant van de kamer, komt u op het grootste terras van maar liefst 32 m2, dat over de hele lengte van de woonkamer en een stuk aan de zijkant doorloopt. Hier heeft u mooi uitzicht op de prachtige Beuk en richting de Rijksstraatweg en het fraaie pand dat ooit het gemeentehuis van Leersum was. Op het tweede terras kunt u in de middag lekker van de zon genieten. Deze ligt aan de westkant van het gebouw is ook royaal en meet circa 24 m2.

Keuken: de half open keuken is ca. 12 m2 groot. De keuken heeft een landelijke uitstraling  en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig. Er is een 5-pits gasfornuis met afzuigkap en eronder een oven. Daarnaast is er een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. Ook hier liggen plavuizen met vloerverwarming.

Slaapkamers: aan beide kanten van het appartement ligt een slaapkamer, beiden van circa 17 m2. Ook is vanuit allebei de slaapkamers een terras bereikbaar. De slaapkamer aan de westkant biedt toegang tot het grote terras dat ook vanuit de woonkamer te bereiken is. De slaapkamer aan de oostkant heeft een ‘eigen’ terras van ruim 11 m2. Een fijne plek om in de ochtendzon uw eerste kopje koffie te drinken.

Badkamer: via de slaapkamer is de luxe badkamer van circa 10 m2 te bereiken. Er is een inloopdouche en een whirlpool bad. Daarnaast is er een tweede zwevend toilet en er zijn twee wastafels. Voor de verwarming is voorzien in een designradiator en vloerverwarming.

Aan het einde van de centrale hal, vlak voor de woonkamer, ligt een toiletruimte met zwevend toilet en wastafel met warm en koud water. Daarnaast is een wasruimte/binnenberging met hier de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Ook is hier de cv-combiketel ondergebracht (AWB Thermomaster 2 HR, 2001) en er is een uitstortgootsteen met warm en koud water. In deze ruimte is een luik in het plafond aangebracht met toegang tot extra bergruimte.

Soutterain: in het souterrain is er een afgesloten parkeerkelder, waar 2 eigen parkeer-plaatsen zijn. Tevens is hier een eigen berging beschikbaar.

Buitenruimte: rondom en tussen de appartementen gebouwen is een fraaie tuin, met volgroeide borders en een aantal volwassen bomen. De majestueuze beuk op het voorterrein draagt bij aan het statige aanzien van het complex. In het achterste gedeelte van de tuin is een groot gazon,  omzoomd met bloeiende borders, diverse zitjes en een jeu de boules baan.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 3636 index A20
Isolatie: volledig geïsoleerd, volledig dubbel glas
Verwarming: CV Ketel AWB Thermomaster 2 HR, 2001
Servicekosten: € 220,- per maand
 • Inhoud:507 m³
 • Woonoppervlakte:136 m²
 • Bouwjaar:2001
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 650.000,- k.k.