Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

  • Vrijstaande woning om volledig te moderniseren of nieuw te bouwen;
  • Mooie ligging dichtbij de bossen in lommerrijke omgeving;
  • Riant perceel.

 

Deze vrijstaande woning met bijgebouw is prachtig gelegen in een fraaie lommerrijke woonwijk in Leersum Noord. De uitgestrekte bossen van het nationaal park de Utrechtse Heuvelrug liggen om de hoek en staan garant voor urenlang wandel-, of fietsplezier. Maar ook de belangrijkste voorzieningen van het dorp zoals basisscholen en winkels zijn dichtbij gelegen. De woning is gedateerd en dient volledig gemoderniseerd te worden. Of u bouwt er uw eigen nieuwe droomhuis. Het royale perceel van maar liefst 735 m2 biedt u alle mogelijkheden. Een heerlijke plek om te genieten van alle rust en ruimte om u heen.

De woning is in 1961 gebouwd, en nog in originele staat. De woning zou gemoderniseerd kunnen worden, of het is mogelijk een volledig nieuwe woning te bouwen. De bouwvlek op het perceel is 117 m2 groot en er mag volgens het bestemmingsplan een woning gebouwd worden, met een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Op het perceel is verder een grote schuur/bijgebouw aanwezig.

Entree: De entree van de woning ligt aan de voorzijde. In de achterliggende hal vinden we de trapopgang naar de verdieping, een garderobe en een kelderkast. Verder is er toegang tot het toilet, de keuken en de woonkamer.

Woonkamer: De woonkamer is ca. 20 m2 groot en is voorzien van een laminaatvloer en van ingebouwde kasten.

keuken: De separate keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur en er is een boiler (huur) ten behoeve van het warme water. Achter de keuken ligt de bijkeuken met bergkast en de aansluiting voor de wasmachine. Ook is er een deur naar de naastgelegen tuin.

Badkamer: deze is eveneens op de begane grond gelegen. De ruimte is voorzien van een douche.

Verdieping: op de verdieping zijn 4 slaapkamers aanwezig. Tevens is er een luik met een losse trap naar de tweede verdieping, waar zich bergruimte bevindt.

Buitenruimte: De woning staat op een riant perceel, waar een heerlijk tuin gecreëerd kan worden. Achter de woning ligt een groot bijgebouw, dat middels een overkapping verbonden is met het huis. In het bijgebouw zijn een aantal in grootte variërende ruimtes.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie G nummer 401
Isolatie: geen
Verwarming: Gaskachels
  • Inhoud:300 m³
  • Kavelgrootte:735 m²
  • Woonoppervlakte:90 m²
  • Bouwjaar:1961
  • Aantal kamers:6
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 350.000,- k.k.