Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

 • Sfeervolle twee onder een kapwoning;
 • Fraaie ligging in een bosrijke omgeving, vlakbij voorzieningen van Leersum;
 • Veel mogelijkheden voor modernisering en uitbreiding;
 • Royale goed tuin met veel privacy

Deze half vrijstaande jaren ’30 woning ligt op een mooie locatie aan de noordkant van Leersum. In deze lommerrijke buurt vindt u rust en groen in overvloed. U wandelt zo naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, terwijl ook de overige voorzieningen van het dorp dichtbij zijn. Het huis ligt op een ruim perceel en biedt u de mogelijkheid om heerlijk te relaxen en te genieten van de groene omgeving.  Achter in de tuin staat de vrijstaande garage. De woning is uitgebouwd, waardoor er meerdere ruimtes zijn ontstaan op de begane grond. Gelijkvloers wonen behoort hiermee tot de mogelijkheden. De verdieping biedt daarbij ruimte voor extra slaapkamers. Het huis verdient het om gemoderniseerd te worden; u heeft  zo alle mogelijkheden om er helemaal uw eigen sfeervolle thuis van te maken.

 De sfeervolle jaren ’30 woning ligt aan een fraaie rustige laan; vlakbij in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken of paardrijden. Op een steenworp afstand ligt ook een basisschool en een speeltuin. 

De woning is gebouwd rond 1935 en in de jaren ’70 uitgebouwd. Het is sinds die tijd netjes onderhouden, maar het huis verdient het wel om gemoderniseerd te worden. 

Entree: de woning is bereikbaar via het pad aan de zijkant. We komen binnen in een ruime hal met de trap naar boven en een trap naar de kelder. De kelderruimte heeft stahoogte en kan hierdoor prima functioneren als provisieruimte. Daarnaast is in de hal een toiletruimte aanwezig en een de meterkast. 

Ook biedt de hal toegang tot de voorkamer en de uitgebouwde woonkamer.

Woonkamer: de woonkamer is naar de zijkant toe uitgebouwd en heeft hierdoor een oppervlakte van ongeveer 29 m2. De vloer is voorzien van laminaat en in de hoek is een sfeervolle haard. 

Keuken: via een toog is de keuken bereikbaar. De keuken is ruim 9 m2 groot en vanuit de keuken heeft u mooi zicht op de tuin. Naast de keuken is een halletje, van waaruit u een badkamer kunt bereiken. Deze is voorzien van een douche en een wastafel. Ook kunt u vanuit dit halletje naar de achtertuin.

Voorkamer: aan de voorkant van het huis is een extra kamer te vinden van ongeveer 14 m2. Deze ruimte heeft in het verleden nog dienst gedaan als lokaal bankfiliaal. Hier vindt u nog de authentieke schuiframen. Een fijne kamer als extra werkkamer, tv- of speelkamer.

Verdieping: via de bordestrap in de hal is de verdieping bereikbaar, waar twee slaapkamers en een badkamer zijn. Aan de voorkant is een slaapkamer van ongeveer 12 m2 en aan de achterkant een van circa 14 m2. Vanuit deze slaapkamer is een groot dakterras te bereiken, dat zich op de keuken bevindt.

Badkamer: de badkamer met een dakkapel bevindt zich tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van een ligbad, een tweede toilet en een wastafel. 

Zolderverdieping: ook de zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier zijn twee ruimtes met een beperkte stahoogte. Ook bevindt zich hier de CV-ketel.

Buitenruimte: het huis staat op een royaal perceel, met aan de voorzijde een ruime voortuin en achter  het huis een diepe tuin. Meer dan voldoende mogelijkheden om heerlijke plekjes te creëren in de zon of juist in de schaduw. Direct aan het huis is een fijne overkapping en achterin de tuin staat de garage en grote bergschuur. 

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie G nummer 165
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: cv ketel Vailant (2010)
warmwater keukengeiser (huur)
 • Inhoud:496 m³
 • Kavelgrootte:460 m²
 • Woonoppervlakte:125 m²
 • Bouwjaar:1935
 • Aantal kamers:4
 • Aanvaarding:in overleg
 • Vraagprijs:€ 429.000,- k.k.
 • Status:Verkocht