Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

* Sfeervolle jaren 30 twee onder een kapwoning;
* Fraaie ligging in een bosrijke omgeving, vlakbij voorzieningen van Leersum;
* Veel mogelijkheden voor modernisering en uitbreiding;
* Royale fijne tuin met veel privacy.
Deze half vrijstaande jaren ’30 woning ligt op een mooie locatie aan de noordkant van Leersum. In deze lommerrijke buurt vindt u rust en groen in overvloed. U wandelt zo naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, terwijl ook de overige voorzieningen van het dorp dichtbij zijn. Het huis ligt op een ruim perceel en biedt u de mogelijkheid om heerlijk te relaxen en te genieten van de groene omgeving. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de keuken. Op de begane grond zijn er twee kamers gescheiden door de hal. De verdieping biedt twee ruime slaapkamers en de badkamer. Op de zolder zijn er twee ruimtes voor opslag. Het huis verdient het om gemoderniseerd te worden; u heeft  zo alle mogelijkheden om er helemaal uw eigen sfeervolle thuis van te maken.
De sfeervolle jaren ’30 woning ligt op een steenworp afstand van een basisschool en een speeltuin. De woning is gebouwd rond 1935 en nog grotendeels in originele staat, met de karakteristieke details van die tijd, zoals hoge plafonds, granieten vloer en paneeldeuren. Het is sinds die tijd netjes onderhouden, maar het huis verdient het om gemoderniseerd te worden. 
Entree: 
de woning is bereikbaar via het pad aan de zijkant. We komen binnen in een ruime hal met granieten vloer, de trap naar boven en een trap naar de kelder. De kelderruimte heeft stahoogte en kan hierdoor prima functioneren als provisie-ruimte. Daarnaast is in de hal een toilet aanwezig en een de meterkast. Daarnaast is er toegang tot de voorkamer en een eetkamerkamer.
Woonkamer: 
de gezellige woonkamer aan de voorkant van het huis is plezierig licht door de grote, originele raampartijen. De ruimte meet ca. 17 m2, maar door de hoogte van 3 meter voelt de kamer ruimer. Verder is er een schouw met een gashaard.
Eetkamer: 
Aan de overzijde van de hal is er een tweede kamer die als eetkamer werd gebruikt. Deze kamer is ca. 13 m2 groot en zou, samengevoegd met de achterliggende keuken, de basis kunnen vormen voor een fijne leefkeuken. De kamer is voorzien van een praktische inbouwkast.
Keuken:
De eenvoudige keuken ligt aan de achterzijde van het huis. Er is een rechte keukenopstelling zonder inbouwapparatuur. Verder is er een deur naar de tuin.
Verdieping:
via de bordestrap in de hal is de verdieping bereikbaar, waar twee slaapkamers en een badkamer zijn. Aan de voorkant is een slaapkamer van ongeveer 15 m2 en aan de achterkant een van circa 13 m2. Vanuit deze slaapkamer is een groot dakterras te bereiken, dat zich op de keuken bevindt
Badkamer:
de badkamer met een dakkapel bevindt zich tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van een douche en een wastafel. 
Zolderverdieping:
ook de zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier zijn twee ruimtes met een beperkte stahoogte.
Buitenruimte: 
Het huis staat op een royaal perceel, met aan de voorzijde een ruime voortuin en achter  het huis een fijne diepe tuin. Meer dan voldoende mogelijkheden om heerlijke plekjes te creëren in de zon of juist in de schaduw. Achter het huis staat een stenen berging. 
Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

ONDER BODBijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie G nummer 374
Isolatie: geen
Verwarming:

gaskachels

Warm water:

huur boiler

  • Inhoud:429 m³
  • Kavelgrootte:612 m²
  • Woonoppervlakte:91 m²
  • Bouwjaar:1935
  • Aantal kamers:5
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 435.000,- k.k.
  • Status:Verkocht