Draai de mobiele telefoon voor een grotere weergave van de fotoviewer.

* Ruim appartement op de begane grond;
* Geheel gelijkvloers wonen;
* Lichte en speelse woonkamer met mooi uitzicht op de tuin;
* 2 slaapkamers;
* Mooi aangelegde tuin rondom;
* Eigen parkeerplaats en extra berging in souterrain;
* Directe toegang tot de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.
Dit appartement op de begane grond heeft een heerlijk beschutte en groene ligging: U loopt zo de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in. Het appartement is keurig onderhouden en biedt een mooie woonkamer met gashaard, een ruime keuken en twee slaapkamers. De royale badkamer is geheel vernieuwd. In het souterrain is er een eigen parkeerplaats en een ruime berging. Rondom het appartementencomplex ligt een parkachtige tuin en er is een ruime parkeerplaats voor gasten. Een prettig, ruim appartement op een fijne en groene locatie bij het bos.
Het mooi gelegen appartement is gebouwd in 1988. Het maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex met in totaal 16 appartementen. Appartement nummer 7 ligt op de begane grond en heeft daardoor een mooie buitenruimte aan de voorzijde richting het bos. Er is een gezonde VvE en het onderhoud van het gebouw wordt keurig bijgehouden. In de centrale hal is er toegang tot het souterrain met parkeerplaatsen (eigendom), ruimte voor het stallen van fietsen en per appartement een ruime berging van ca. 8 m2. 
Entree: 
de entree van het appartement ligt aan de achterzijde van het complex. We komen binnen in een ruime gang met toegang tot alle vertrekken.
Woonkamer: 
de gezellige en diepe woonkamer heeft een wat bijzondere vorm en loopt breed uit. De kamer is ca. 35 m2 groot en is voorzien van een schouw met gashaard.  In het breedste gedeelte is er een heerlijk licht zitgedeelte met fraai uitzicht op de tuin en het achterliggende bos. Vanuit het zitgedeelte is er toegang tot het terras. Aansluitend is er een ruim eetgedeelte, waarachter de keuken is gesitueerd.
Keuken:
de aparte, ruime keuken is ongeveer 10 m2 groot. Er is een rechte keukenopstelling met diverse, deels vernieuwde inbouwapparatuur.  Naast de keuken ligt de praktische bijkeuken met de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. Ook is hier de cv-combiketel ondergebracht (Nefit 2018).
Slaapgedeelte:
Vanuit de gang zijn de slaapkamers en de badkamer toegankelijk. De grootste slaapkamer van ca. 13 m2 ligt naast de woonkamer, aangrenzend aan het terras. Natuurlijk is ook hier een deur naar buiten. De tweede slaapkamer (8 m2) ligt  naast de entree. De fijne badkamer is in 2015 geheel vernieuwd. Er is een ruime inloop douche, een dubbele wastafel met practisch bergmeubel en een tweede toilet.
Buitenruimte: 
Het kleinschalige complex wordt omringt door een fraai aangelegde en goed onderhouden parkachtige tuin. Bij de entree’s van de appartementen is een ruim parkeerterrein voor handen. Ook is er een doorgang in het omringende hekwerk, waardoor bewoners van Beau Lieu rechtstreeks de omringende bossen in kunnen lopen voor een mooie wandeling. 
Het ruime terras biedt u de ochtend zon en fraai uitzicht op de tuin en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een fijne en rustige plek om heerlijk van de directe omgeving te genieten.
Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van landerijen, bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een modern sportcentrum en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Verder kent het dorp een rijk verenigingsleven. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:

Kadastraal bekend: Leersum sectie B nummer 643 A7
Isolatie: volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
Verwarming: cv-combiketel Nefit 2015
Energielabel: A
  • Inhoud:306 m³
  • Woonoppervlakte:98 m²
  • Bouwjaar:1988
  • Aantal kamers:3
  • Aanvaarding:in overleg
  • Vraagprijs:€ 450.000,- k.k.
  • Status:Te koop