10 jaar

Een huis kopen doet u niet alleen. Dat doet u in nauwe samenwerking met uw makelaar. Daarom doet het ertoe wie uw makelaar is. Of er een persoonlijke klik is, of u elkaar kunt vertrouwen, of u samen op avontuur durft te gaan.

Toen wij makelaardij De Terp 10 jaar geleden oprichtten, wisten we dat wij het verschil konden maken. Dat wij onze ervaring met wonen, woningen en het makelaarsvak konden inzetten om mensen te helpen hun woondroom te laten uitkomen. Dat wij de verbindende factor tussen huizenkopers en -verkopers konden zijn.

Dat is gelukt. In tien jaar tijd is makelaardij De Terp uitgegroeid tot één van de belangrijkste makelaars in de regio. Door hard werken, een ongeëvenaarde kennis van de Heuvelrug en het vertrouwen van onze klanten. Hoe zullen wij u helpen?

 

Aandacht

Iedereen zoekt de woning die het beste bij hem past. Maar alleen door mensenwerk wordt een huis werkelijk een thuis. Wij besteden daarom veel aandacht aan de mensen die bij ons aankloppen. We luisteren met aandacht en zijn oprecht in u geïnteresseerd. Want alleen als wij u leren kennen, kunnen wij de beste diensten verlenen. Ook nadat de koop is gesloten. Want makelaardij, dat is meer dan vastgoed.


Erwin Berrie