Uw makelaar

Een huis kopen doet u niet alleen. Dat doet u in nauwe samenwerking met uw makelaar. Daarom doet het ertoe wie uw makelaar is. Of er een persoonlijke klik is, of u elkaar kunt vertrouwen, of u samen op avontuur durft te gaan.

Toen ik makelaardij De Terp in 2007 jaar oprichtte, wist ik dat ik het verschil kan maken. Dat ik mijn ervaring met wonen, woningen en het makelaarsvak kan inzetten om mensen te helpen hun woondroom te laten uitkomen. Dat ik de verbindende factor tussen huizenkopers en -verkopers kan zijn.

Dat is gelukt. Makelaardij De Terp is uitgegroeid tot één van de belangrijkste makelaars in de regio. Door hard werken, een ongeëvenaarde kennis van de Heuvelrug en het vertrouwen van onze klanten. Hoe zal ik u helpen?

 

Aandacht

Iedereen zoekt de woning die het beste bij hem past. Maar alleen door mensenwerk wordt een huis werkelijk een thuis. Ik besteed daarom veel aandacht aan de mensen die bij ons aankloppen. Ik luister met aandacht en ben oprecht in u geïnteresseerd. Want alleen als ik u leer kennen, kan ik de beste diensten verlenen. Ook nadat de koop is gesloten. Want makelaardij, dat is meer dan vastgoed.

 

Erwin Terpstra