Iedereen zijn eigen plan

Voor wie zijn huis verkoopt, geldt een eenvoudige regel: hoe beter de deal, hoe leuker de toekomst. Want als u uw woning goed verkoopt, kunt u verder.

Een goede deal, daar worden beide partijen blij van. Er bestaat geen standaardoplossing voor, en daarom krijgt iedereen onze persoonlijke aandacht. De één wil zijn huis snel verkopen om zo vlug mogelijk te kunnen verhuizen. De ander neemt graag de tijd om het beste rendement te halen. Iedereen heeft zo zijn eigen plan.

Makelaardij De Terp helpt al ruim tien jaar mensen hun huis op de best mogelijke manier te verkopen. Ook uw huis.

 

Aan de slag!

Wij gaan samen met u aan de slag. Net zo lang totdat we het beste resultaat hebben behaald. Dit begint al ruim voordat uw huis in de verkoop staat, want een goede voorbereiding is het halve werk. En wij staan u bij totdat alle openstaande eindjes zijn afgerond. Bent u helemaal tevreden? Dan is onze samenwerking geslaagd!

Wij zijn kritisch. Wij zijn er namelijk van overtuigd zijn dat u daarmee de beste deal krijgt. Samen met u kijken wij naar de beste manier om het huis verkoopklaar te maken. En voor de presentatie nemen wij een professionele fotograaf in de arm.

 

En dan?

Uw huis is in de verkoop, nu wordt het spannend! Wij nemen met iedere belangstellende ruim de tijd om uw huis te bezichtigen, want ook voor de koper is dit een belangrijk en spannend moment. Zij gaan hun toekomst in uw huis opbouwen. Een goede oriëntatie is een cruciale eerste stap.

Gedurende het hele verkoopproces houden wij veelvuldig contact met u. Om de voortgang te bespreken, de onderhandelingen door te nemen en de verwachtingen van alle partijen af te stemmen.

 

Meer dan vastgoed

Wij ondersteunen u tot en met de handtekening bij de notaris. En vaak nog daarna. Wij zijn namelijk niet de grootste, maar wel de beste. Want een goede deal, dat is meer dan vastgoed.