Thuis op de Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug is het heerlijk wonen. Maar wie hier een huis koopt, gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er komt namelijk nogal wat bij kijken.

Makelaardij De Terp heeft de afgelopen elf jaar een groot aantal mensen geholpen bij hun zoektocht naar een droomwoning op een droomplek. Wij zoeken actief mee naar de beste plek en de beste woning. En als het spannend wordt, en dat wordt het, dan zorgen wij voor de nodige afleiding. We regelen wat er geregeld moet worden, en vaak nog wat meer. Kortom, wij halen alles voor u uit de kast. Op onze eigen eigenzinnige wijze, met oog voor detail en met persoonlijke aandacht. Want een nieuwe woning, dat is meer dan vastgoed.

 

De eerste stap

Zin om de eerste stap te zetten? Bel ons: 0343 756009.

Eerst nog even oriënteren? Bekijk dan hier ons woningaanbod.

 

De familie Mokry ging u voor

“Wij hebben ons nieuwe huis bij jullie gekocht. En hoewel jullie dus de verkoper waren, hadden wij het gevoel dat wij jullie eigen klanten waren. Jullie hebben ons geweldig geholpen toen het lastig werd. Ook nadat we het contract hadden getekend hebben we veel nazorg van jullie ontvangen. Tijdens de ‘Leuk in Leersum’-borrel die jullie voor nieuwkomers organiseren hebben we gezellig met andere nieuwkomers kennisgemaakt, praktische tips uitgewisseld en veel geleerd over onze prachtige nieuwe woonomgeving. Erwin en Berrie, bedankt!”


Fam. Mokry