TE KOOP
   Plaats       
    Prijs       

Middelweg 53 - 3956 TK - Leersum

Deze uitgebouwde twee onder een kapwoning met zeer ruime garage (30 m2) is gelegen aan een rustige straat in Leersum-zuid, met de landerijen en het mooie park bij Kasteel Broekhuizen op loop..

€ 339.000,- kk

Nieuw in aanbod

Middelweg - 3956 TN - Leersum

Plan Klein Hazenberg is de laatste van de vier inbreidingslocaties aan de Middelweg (ter hoogte van huisnr 42) in Leersum. Op het voormalige terrein van Uitgeverij Stam zal - na sloop en het..

€ 353.000,- von

NIEUWBOUW

De Uitweg 11 - 3956 CD - Leersum

Deze karakteristieke twee-onder-een kap woning uit 1905 is gelegen aan doodlopende straat in Leersum zuid, op loopafstand van het winkelcentrum, basisschool, kinderopvang, en cultureel centr..

€ 249.000,- kk

Nieuwe vraagprijs:

Middelweg 11 - 3956 TJ - Leersum

Deze ruime, uitgebouwde twee onder een kapwoning met garage is gelegen op een royaal perceel met een heerlijk ruime zuid-gerichte achtertuin. De woning is gelegen aan een rustige straat in L..

Verkocht

Rijksstraatweg 313 - 3956 CP - Leersum

Deze royale vrijstaande woning met ruime tuin rondom maakt deel uit van het nieuwbouwproject De Kwekerij in Leersum. Deze robuust woningen beschikt, naast haar toch al royale omvang, nog een..

€ 479.500,- kk

NIEUWBOUW

Nieuwe Steeg 79 - 3956 RB - Leersum

Deze royale, patio-villa met grote garage, is gelegen op een zeer fraaie locatie aan de meest zuidelijke laan van Leersum, tegenover de uitgestrekte landerijen. De belangrijkste voorzieninge..

Verkocht

Juffersland 18 - 3956 TT - Leersum

Deze royale uitgebouwde middenwoning is gelegen aan een rustige straat in een leuke, kindvriendelijke woonwijk in Leersum zuid, op een steenworp afstand van basisscholen en kinderopvang. Ook..

€ 225.000,- kk

Rijksstraatweg 155 - 3956 CL - Leersum

Deze bijzonder royale en stijlvolle jaren ’30 villa is gelegen in het centrum van Leersum. De woning is uitstekend onderhouden, waarbij de kenmerkende jaren ’30 uitstraling en sf..

€ 725.000,- kk

Kon. Wilhelminalaan 2 - 3956 TD - Leersum

Deze hoekwoning met heerlijke tuin op het westen maakt deel uit van het nieuwbouwplan De Kwekerij. Naast de bestaande tussenwoningen uit fase 1, wordt een rij van 5 woningen geplaatst. Deze ..

Verkocht

NIEUWBOUW

Kon. Wilhelminalaan 2A - 3956 TD - Leersum

Deze middenwoning met heerlijke tuin op het westen maakt deel uit van het nieuwbouwplan De Kwekerij. Naast de bestaande tussenwoningen uit fase 1, wordt een rij van 5 woningen geplaatst. Dez..

Verkocht

NIEUWBOUW

Prinses Maximahof 19 - 21 - 3956 SB - Leersum

NOG 2 BESCHIKBAAR! START BOUW: BEGIN 2017 Op de hoek van de Rijksstraatweg en de Koningin Wilhelminalaan in Leersum wordt de tweede fase van het nieuwbouwproject ‘De Kwekerij&rsquo..

€ 347.000,- kk

NIEUWBOUW

Prinses Maximahof 17 - 3956 SB - Leersum

Deze, met de garage geschakelde woning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan De Kwekerij te Leersum. De royale woning met extra ruime garage is mooi gesitueerd op de kavel, aan de westka..

€ 399.500,- kk

NIEUWBOUW

Prinses Maximahof 13 - 15 - 3956 SB - Leersum

NOG 1 TE KOOP: Deze twee prachtige vrijstaande woningen maken deel uit van het nieuwbouwplan De Kwekerij te Leersum. Als u vanaf de Koningin Wilhelminalaan het hof oprijdt trekken de twee vr..

Verkocht

NIEUWBOUW

Weidelaan 11 - 3956 EH - Leersum

Deze ruime hoekwoning met garage is goed gelegen in een kindvriendelijke wijk in Leersum zuid. Schuin tegenover de woning ligt een kinderspeelplaats. Basisscholen, kinderopvang en cultureel ..

€ 250.000,- kk

snelle overdracht mogelijk

Burg. Martenslaan 51 - 3956 EL - Leersum

Deze ruime, geschakelde woning met dubbele garage, is gelegen in een rustige wijk in Leersum zuid. De weilanden aan de zuidkant van het dorp liggen om de hoek en de belangrijkste voorzienin..

Verkocht

Weth. de Langelaan 26 - 3956 GL - Leersum

Deze royale geschakelde woning met grote garage en maar liefst 5 slaapkamers is fijn gelegen in een kindvriendelijke wijk in Leersum zuid. Tegenover de woning ligt een park met een vijver, w..

Verkocht

M.C. Verloopweg 54 - 3956 BS - Leersum

Dit goed verzorgde twee kamerappartement met eigen tuin op het zuiden is mooi gelegen aan de rand van de bossen. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex en is goed o..

€ 139.500,- kk

Burgemeester Goudsmitlaan 7 - 3956 GS - Leersum

Deze comfortabele vrijstaande woning is goed gelegen in een rustige straat in Leersum Zuid op een steenworp afstand van een park met vijver en cultureel centrum De Binder. Ook het winkelcent..

Verkocht

GELIJKVLOERS SLAPEN

Middelweg 50 - 3956 TN - Leersum

Deze karakteristieke woonboerderij is gebouwd in 1924. In de loop der jaren is de woning gemoderniseerd waarbij de authentieke sfeer behouden is gebleven; royale ruimtes met balken plafonds ..

€ 595.000,- kk

Gemoderniseerde woonboerderij

Middelweg 38 - 3956 TM - Leersum

Deze rechterhelft van een dubbele woning met vrijstaande garage, is rustig gelegen aan een mooie laan aan de zuidkant van Leersum. De bossen van de Utrechtse Heuvelrug, scholen en overige vo..

Verkocht

Middelweg 43 - 3956 TK - Leersum

Deze karakteristieke, voormalige boerderij is gebouwd omstreeks 1900. De toenmalige stallen zijn momenteel in gebruik als kantoor- en bergruimte. Verder is op het perceel ook een dubbele gar..

Verkocht

Rijksstraatweg 62A - 3956 CS - Leersum

Dit riante 5 kamer appartement met eigen tuin en garage biedt door zijn royale ruimtes vele mogelijkheden. Naast een ruime woon- en eetkamer aan de achterzijde en de separate keuken zijn er ..

€ 299.000,- kk

Nieuwe vraagprijs:

Rijksstraatweg 67 - 3956 CJ - Leersum

Deze karakteristieke half vrijstaande woning is gebouwd in 1903 heeft nog enkele originele elementen, maar is in de loop der tijd ook uitgebouwd en gemoderniseerd. Achter de sfeervolle entre..

€ 325.000,- kk

Dreef - - Leersum

Goed bereikbare garagebox gelegen aan de Dreef/Hittekamp te Leersum, geschikt voor bijvoorbeeld stalling van een auto, boot of motor of het opslaan van goederen. Onlangs is de garage voorzie..

Verkocht

GARAGEBOX

Dreef 21 - 3956 EP - Leersum

Deze ruime tussenwoning met garage is gelegen in een rustige woonwijk in Leersum zuid. De woning ligt op loopafstand van de uitgestrekte weilanden aan de zuidzijde en ook de bossen van de Ut..

Verkocht

Bergweg 8 - 3956 BJ - Leersum

Deze comfortabele en luxe uitgevoerde vrijstaande woning ligt op een steenworp afstand van de bossen in een lommerrijke wijk in Leersum Noord. De woning is tegen de Utrechtse Heuvelrug aan g..

Verkocht

Engelberg - - Leersum

Goed bereikbare garagebox gelegen aan de Engelberg te Leersum, geschikt voor bijvoorbeeld stalling van een auto, boot of motor of het opslaan van goederen. Op de garage is recht van opsta..

€ 12.500,- kk

GARAGE

Rijksstraatweg 96 - 3956 CS - Leersum

Dit vrijstaande ruime winkelpand met fijn woonhuis en royale opslagloods is centraal gelegen in het centrum van Leersum op een goede zichtlocatie. Het winkelgedeelte heeft een oppervlakte va..

€ 575.000,- kk

De Smidse 12B - 3956 CZ - Leersum

Deze royale vrijstaande woning is recent uitgebouwd en voorzien van een zeer luxe open keuken met eetgedeelte met veel lichtinval door grote raampartijen aan de achterzijde. Hiervandaan is d..

€ 498.000,- kk

Middelweg 38-38A - 3956 TM - Leersum

Dit vrijstaande, royale woonhuis met dubbele garage, is goed gelegen aan een rustige weg aan de zuidkant van Leersum. De woning is door zijn inpandige ruimte en indeling zeer geschikt voor g..

Verkocht

Hoflaan 3a - 3956 ED - Leersum

Deze riante half vrijstaande woning in '30er jaren stijl ligt in een gezellige buurt in Leersum-zuid, dichtbij alle voorzieningen van het dorp, de uitgestrekte weilanden en op loopafstan..

Verkocht

Koningin Julianalaan 46 - 3958 VH - Amerongen

Deze goed onderhouden middenwoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in Amerongen Noord. De bossen van Utrechtse Heuvelrug liggen op loopafstand en ook winkels, scholen en..

€ 195.000,- kk